Selecteer een pagina

Vanaf vandaag is de nieuwe productlijn van Moerman beschikbaar op onze webshop:

NXT-R

De nieuw ontwikkelde rubber voor alle seizoenen biedt uitstekende prestaties en hoge duurzaamheid. Hij heeft een uitstekende grip op alle ramen. Verkrijgbaar in de standaard snit en als Liquidator snit. Past in alle Moerman linialen.

CARBONATOR

Een nieuwe telescoopsteel uit Carbon met perfecte torsie- en buigweerstand. Hierdoor kan u gemakkelijk tot op 7m hoogte perfect ruiten wassen. Licht en gemakkelijk te hanteren, waardoor de Carbonator perfect is om met de hoogste nauwkeurigheid te werken in de moeilijke ruimtes. Zijn afgeplat cilinderontwerp zorgt voor meer stabiliteit en heeft een anti-roterend effect. Ergonomische peervormige handgreep om het risico op uitglijden te minimaliseren en nauwkeurige controle over uw gereedschap te hebben.

DRYWALKER FLEX

Je materiaal meepakken was nog nooit zo eenvoudig. DRYWALKER FLEX is aanpasbaar aan elke schoonmaakopdracht die u uitvoert. De slimme opbergvakken in de Drywalker Flex combineren praktisch en elegantie in een eigentijds design. Drywalker Flex is modulair, afneembaar en waterdicht. Hij houdt uw rakels en inwassers toegankelijker. Geschikt voor de meeste wissers en inwassers op de markt.