Selecteer een pagina

Levering en verzending

Artikel 5: Levering en uitvoering van de overeenkomst

Na bestelling en betaling door de klant verplicht de verkoper zich ertoe de goederen zo snel mogelijk uit te leveren door gebruik te maken van externe transportbedrijven. De levertermijn bedraagt min 1 en max. 10 dagen. Wanneer de levertermijn hiervan afwijkt, verbindt de verkoper zich ertoe de koper zo snel mogelijk in te lichten. De levering is gratis in België en Luxemburg vanaf een bestelling van 75 Euro excl BTW.

Artikelen besteld via deze webwinkel worden geleverd in België en Nederland.

De levering gebeurt door Koerierdienst DPD, Fedex, GLS of UPS voor leveringen van 1 tot 25Kg. Zwaardere pakketten worden met vrachtvervoerders geleverd

Tenzij anders overeengekomen of uitdrukkelijk anders bepaald, worden de goederen aan de woonplaats van de Klant geleverd binnen 5 dagen na ontvangst van de bestelling. Gratis vanaf een bestelling van 75 Euro in België en Luxemburg. Onder een bedrag van 75 euro bedraagt de transportprijs 5,95 euro (excl BTW)

Levering in Nederland: 6,95 euro (excl BTW).

Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, moeten door de Klant onverwijld worden gemeld aan De Verkoper.

Het risico wegens verlies of beschadiging gaat over op de Klant vanaf hij (of een door hem aangewezen derde partij, die niet de vervoerder is) de goederen fysiek in bezit heeft gekregen. Het risico gaat echter al over op de Klant bij levering aan de vervoerder, als de vervoerder van de Klant de opdracht heeft gekregen de goederen te vervoeren en deze keuze niet door de Verkoper was geboden.